Wat een mama van 3 allemaal(verb)lijden kan !!!

08 augustus 2005

Nog 3 weken: 1ste geboorte en verjaardag!

Hallo,

Inderdaad, wat een drukke week!

Vorige week konden we ons al voorbereiden op onze uitbreiding, en dit met de komst van onze eerste 'kuikentjes' !!! Voorlopige stand: 4 piepkleine ukjes waar onze kids supergek van zijn.











Aangezien de dokter mama heeft verwittigd dat 'het' vanaf nu elk moment kan komen, zijn we ook in actie geschoten voor de laatste voorbereidingen binnenshuis. Wat een geluk dat we Joke hebben om ons een handje toe te steken:


En zeker niet te vergeten: vorige donderdag 4 augustus hebben we ons Woutje zijn tweede verjaardag gevierd, samen met zijn beste vriendjes Bob de Bouwer en op n°1: Shrek ! Veel besef was er nog niet maar niet getreurd. De kroon wilde hij echt niet op maar vanaf nu is Shrek wel echt zijn oger-soulmate.

Na heel veel getwijfel zijn we toch nog op weekend vertrokken naar de Ardennen. Vanuit Bohan hebben we ons laten informeren over het dichtsbijzijnde ziekenhuis en de route uitgestippeld voor water-breek-noodgevallen. Maar daarvan zijn we gespaard gebleven zodat we samen met Miek en Roel, Marie en Louise konden genieten van een beetje vakantie. Rustig is niet het juiste woord, maar gezellig was het wél:

En toen we terug thuis waren ontdekten we in het kippenhok nrs 5 en 6...

De vleugeltjes hebben we ondertussen geknipt en hopelijk kunnen we jullie allemaal vroeg of laat eens blij maken met de kakelverse eieren van onze nieuwe kroost!


Ziezo, dat was het weer...

Joke vermaakt zich nog enkele dagen op haar tweede sportkamp en we proberen nog een resem bezoekjes af te werken deze week. Donderdag weer op controle bij de gyneacoloog en dan zien we wel... Voorlopig genieten we echt volop van de vakantie samen!

Tot volgende week!

1 reacties:

Blogger ankedm zei...

Hey biebol,
leuke fotos!! echt wel tof die kuikentjes!! kan ik goed geloven dat ze er zot van zijn!
tof dat je gisteren bent komen kijken!!
tot binnekort
kus

14/8/05 4:08 p.m.

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage