Wat een mama van 3 allemaal(verb)lijden kan !!!

26 februari 2009

Reünie Optie Basket!

Je weet het misschien,... of misschien niet....
maar ik hou enorm van het weerzien van vrienden, vriendinnen, studiegenoten,... zeker als het bij die personen lijkt alsof het gisteren was... (tijd en afstand zijn in zo'n relaties heel relatief)
en vooral als we in (lang) vervlogen tijden samen heel wat meegemaakt hebben...
En dat is nu het minste wat je van deze groep kan zeggen: de lichting 'Optie Basket '96-'97-'98' heeft al heel wat beleefd, waaraan we vooral prachtige herinneringen overhouden.



En dus was het gisteren...tijd voor de zoveelste reünie! Maar niet gewoon samenzitten, bijkletsen en een pintje drinken hé! Dat is voor deze bende veel te gewoon! Toch niet om mee te beginnen!

Initiatief-nemend duo van dienst: Evelyne en Bert hebben er werk van gemaakt! (hartelijk dank maatekes)
De bedoeling is (meestal) dat we aan het weerzien ook weer heel wat overhouden.... maar hebben ze het dan over mooie herinneringen?? Dat in elk geval, maar mijn spieren en botten hebben het ook geweten...


Ik heb me de dag nadien voor de eerste maal een uurtje in een heet kruidenbad ondergedompeld, (om al die mooie herinneringen weer even te dromen) en ik voel dat ik dat best nog een keertje overdoe! Voor mijn spieren, maar ook voor al die toffe momenten nog eens te laten passeren...

Ja, ja ... ik hoor iedereen denken...
Maar ondanks de verminderde fysieke toestand van de meesten onder ons, hebben we er gisteren allemaal samen nog eens een lap opgegeven...
Afspraak: 10u30 in gebouw De Nayer, naast de portier, Optie Basket...en het was net als vroeger: the feeling, the moves, the jokes, the understanding, the teamspirit, the 'target' and the fun! Het was echt 'optie': een creatieve workshop!




Zelfs onze opvolgers waren helemaal in juiste stemming:

Ik wil jullie niet alle details verklappen, maar dat we gezweet hebben staat buiten kijf. Bubbels om de voormiddag af te sluiten, een douchke en dan een kort bezoekje aan de Spuye voor de innerlijke mens!

En 't was nodig, met het namiddagprogramma in gedachten!

Surprise, surprise: Event-organisator-specialist Bert, met sterke rechter-(of is het linker)hand Evelyne hadden iets speciaals in petto.
Afspraak: rond 14u bij iChallenge, voor een echte 'citygame'. Leuven doorkruisen dmv van een GPS-gsm, met een spannende opdracht: The Target. Wapens zoeken, misdaden plegen, geld verdienen, mijnen leggen (??), boeven achtervolgen... dit alles virtueel uiteraard op 1km² in Leuven-centrum. Voor de leken onder jullie: een hedendaagse volwassen-versie van 'polies en dief'!
Amai, amai,... mijn beentjes waren nog niet bekomen van de voormiddag toen we in het eerste spel al onmiddellijk een mega-achtervolging moesten inzetten wilden we 'den dief' neerschieten hé!
2 uur hebben we alles gegeven, het kind (of de student) in ons naar boven laten komen en vooral veel plezier beleefd! Spannend was het.... en hilarisch ook af en toe!
Daarom wil ik graag Bert en Evelyne opnieuw danken voor het super-initiatief!
De avond hebben we afgerond (na een goei douchke) met een aperitiefje in de Spuye, en met heel veel ribbekes!
Het was een geslaagde dag! Verlof nemen hiervoor was zeker de moeite waard!
(Jammer dat enkelen er niet bij konden zijn: Ilse, Indra, Pieter... we hebben vaak aan jullie gedacht! Volgende keer met z'n allen!)

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage